WELZIJN OP HET WERK DOOR COMBINATIE CLEANING EN HVAC

De voorbije maanden kregen we te maken met de uitbraak van COVID-19. Ondertussen zijn al enkele maatregelen versoepeld en mogen we stilaan weer wat meer op kantoor werken. Er zijn echter enkele zaken waar we rekening moeten mee houden en waar we ons bewust van moeten zijn. Zo merken we des te hard dat een goede hygiëne, zowel thuis, als op kantoor, cruciaal is. 

Om deze essentiële hygiëne te kunnen garanderen is het belangrijk dat bedrijven steeds meer inzetten op een diepgaande schoonmaak en desinfectie van kantoorgebouwen en -ruimtes, maar ook op het correct onderhouden van HVAC-installaties. 

Download de whitepaper en ontdek hoe de combinatie van cleaning services en preventief onderhoud van HVAC het welzijn binnen uw bedrijf verhoogt. 

Download onze gratis whitepaper!

Wat mag u van deze whitepaper verwachten?

Investeren in de gezondheid en het welzijn van uw werknemers is investeren in de groei en het succes van uw business. Want welzijn op het werk is een essentiële pijler voor een productieve en aangename werkomgeving. Om de gezondheid en het welzijn van uw werknemers te verbeteren kan u best inzetten op professionele cleaning services met diepgaande schoonmaakbeurten én een goed preventief onderhoud van alle HVAC-installaties door een expert ter zake. 

Cover-hvac

In deze whitepaper bespreken we volgende zaken rond het verhogen van het welzijn op het werk door combinatie van cleaning en HVAC: 

  • het belang van betterness en welzijn op het werk
  • voordelen van HVAC-onderhoud
  • diverse diensten m.b.t. HVAC
  • het belang van schoonmaak en desinfectie voor uw kantoor of bedrijf
  • tips omtrent cleaning 
  • aangepaste diensten van Iris

Geïnteresseerd? Download dan snel onze gratis whitepaper over de combinatie van schoonmaak en HVAC.