Desinfectie & dieptereiniging

Het creëren van een veilige en productieve werkplek voor onze klanten en medewerkers.

 

 

De strijd tegen COVID-19 winnen

Desinfectie-virusDe impact van de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) neemt snel toe. Onze diensten kunnen vandaag de dag niet meer gemist worden. Veiligheid, onderhoud, reiniging en zorg zijn kritische processen en onmisbaar voor veel van onze klanten en onze medewerkers. Als leverancier van facilitaire en industriële oplossingen heeft Iris een maatschappelijke verantwoordelijkheid om te zorgen voor de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers.

Daarom passen we meer dan ooit procedures toe om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en zakenrelaties te waarborgen en doen we er alles aan om de continuïteit van de dienstverlening aan onze klanten in de private en publieke sector te garanderen.

Iris werkt nauw samen met haar klanten om de gebieden die diepgaand gereinigd en nadien gedesinfecteerd moeten worden in kaart te brengen. In functie van de behoeften stellen wij een op maat gemaakt reinigingsplan op (Bronze, Silver, Gold).

Wij adviseren klanten over hoe het risico geminimaliseerd kan worden door dieptereiniging, desinfectie, en een aangepast werkprogramma bij heropstart van uw reguliere schoonmaak.

Verder houdt Iris u op de hoogte van een goede handhygiëne, het nemen van sociale afstand en wat te doen wanneer er een effectieve besmetting is vastgesteld.

Om het infectierisico voor onze klanten op hun locaties te minimaliseren, zijn onze medewerkers dan ook uitgerust met alle noodzakelijke beschermingsmiddelen (mondmaskers, handschoenen, handreinigers en beschermende pakken).

Wenst u meer te weten over de belangrijke rol van desinfecteren tijdens deze pandemie? Lees dan ook zeker even onze blog over het belang van schoonmaak en desinfecteren ten tijde van corona.

Neem geen risico en contacteer ons nu om de dieptereiniging en desinfectie van uw lokalen te bespreken.

Contacteer Iris

Lees onze digitale brochure hieronder voor een volledig overzicht van onze desinfectie & dieptereiniging oplossingen.