Hoe maak je als facility manager het verschil?

Ontdek de kracht van Betterness voor uw organisatie!

De voorbije jaren is de rol van facility management sterk veranderd en daar zitten de voortdurende veranderingen binnen onze maatschappij en de technologische wereld voor iets tussen.

Facility management is zo een essentieel deel van workplace happiness en maatschappelijk verantwoord ondernemen geworden.

Download het e-book en ontdek hoe facility management kan bijdragen aan het creëren van een betere werkplaats en hoe u op een duurzame manier inspeelt op het werkgeluk en het welzijn van uw werknemers.

Download het e-book!

Wat mag u verwachten van dit e-book?

Tegenwoordig ziet het takenpakket van facility management er heel anders uit dan 20 jaar geleden. In plaats van enkel de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van ondersteunende bedrijfsprocessen zoals schoonmaak, onderhoud en office management, ligt de focus nu heel vaak op het ondersteunen en creëren van 'Betterness': een overkoepelende term voor onder meer werktevredenheid, werkgeluk van de werknemer, algemeen welzijn en respect voor het leefmilieu.

In ons ebook 'Hoe maak je als facility manager het verschil?' ontdekt u hoe u dankzij kwalitatief facility management rekening houdt met deze factoren en hoe uw dienst zo bijdraagt tot een efficiënte, productieve, ecologische en maatschappelijk verantwoorde bedrijfswerking. 

coverNL

We behandelen onder meer volgende onderwerpen

  • wat betekent ‘betterness’ en wat houdt dat in voor facility management?
  • facility management en het verhogen van het werkgeluk
  • het welzijn van de werknemers als uitgangspunt
  • het groeiend belang van duurzaamheid en mvo binnen de werkomgeving

Geïnteresseerd? Download dan snel ons gratis ebook over Betterness!